Unable to use the app lately

Unable to use the app lately

Postby drsprite » Mon Aug 19, 2013 4:08 pm

Hi there,

I have upgraded to the Dev build, and lately the app hasn't been working. I can't open it using hotkeys and clicking on the tray icon opens it but it doesn't respond to anything. I downgraded to stable build and same thing is happening.

Database is set to 500 pastes. I noticed my "links" is over 2,000 perhaps thats not clearing or it means my database is corrupted?

I'm OK with deleting it, but I wish there was a way to save my scratch pad notes. Should you make that a separate data base file?

Windows 7, 64 bit

Update: it appears to work fine on Windows XP. Not sure why the same database file is failing on Windows 7 64 bit
drsprite
 
Posts: 7
Joined: Tue Dec 04, 2012 7:39 pm

Re: Unable to use the app lately

Postby drsprite » Mon Aug 19, 2013 4:19 pm

So, a bit of a workaround. I copied the "broken" database to XP. Used XP to delete all links, and all clipboard items. Then copied it back to Win7 and its working now.

I think there's a bug. I have it set to only save 500 clipboards, yet my Links was at about 2,000. Perhaps that's what messed things up?

Using beta development build
drsprite
 
Posts: 7
Joined: Tue Dec 04, 2012 7:39 pm

Re: Unable to use the app lately

Postby zod » Thu Oct 03, 2013 4:00 pm

Thanks for your report!
We are investigating this.
zod
Site Admin
 
Posts: 41
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:24 am


Return to Help & discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron